Een Thaise maaltijd bestaat altijd uit verschillende gerechten en verschillende smaken. Het is dan ook niet nodig om per persoon een keuze te maken uit de lijst gerechten. Saowapa vraagt u voor hoeveel personen u Thaise gerechten wilt opdienen. Vervolgens geeft u uw voorkeur aan voor vlees, vis of vegetarisch, combinaties zijn uiteraard ook mogelijk.

Prijzen

De prijzen zijn bij maaltijden met voorgerecht en nagerecht voor 10 personen: €220,- in Utrecht.

Uiteraard kunnen ook alleen 1 maaltijd besteld worden voor €12,50 per persoon.

Belangrijk bij Saowapa is dat een ieder van de groep kan genieten van de diverse smaken van de diverse gerechten. Ook speciale gerechten kunnen worden samengesteld; hiervoor zal eerst een offerte worden verstrekt. Alle prijzen zijn ex btw. Gebruikelijk krijgt u eerst een offerte, die vervolgens bevestigd wordt.

Steeds vaker komt de vraag naar Thaise hapjes naast sushi. We gaan hier alvast een drietal koude saladehapjes tonen. De eerste heet PLAK NAM, dit is een frisse salade met tonijn of kip, en geserveerd met een peterseliesaus met thaise kruiden. Prijs per 10 stuks is € 20,00.De tweede zijn de zgn KRA TUNG TONG, dit zijn saladehapjes met kip en tomaat of met tonijn en garnalen. Prijs per 10 stuks is € 15,00. De Sateh Kai zijn thaise kipspiesjes met paprika. Per 10 stuks € 15,00


De Thaise keuken bestaat uit: starters, salads, soups, currys en 
desserts. Salads en soups zijn gerechten net als currys; geen voorgerechten zoals de Nederlandse keuken deze kent. Salads en soups worden veelal opgediend met noodles en currys worden opgediend met rijst.

Per groepssamenstelling zijn er verschillende mogelijkheden gerechten te combineren. Saowapa stelt op basis van uw wensen een menu voor u samen.

1ste Prijs

Tijdens een driedaagse wedstrijd georganiseerd door de thaise ambassade in Den Haag heeft Saruttaya Piradej, namens SAOWAPA CATERING, de 1ste prijs gewonnen. De serie begon 5 juli en eindigde 7 juli en de uitreiking vond plaats in Amsterdam door de ambassadeur van Thailand H.E.Mr. Virachai Plasai.

STARTERS/FINGERFOODS

SATHÉH KAI

Kipspiesjes in een Thaise marinade

KRA TUNG TONG

Salade met komkommer, ui, bosui, citroen en tonijn of kip

PLAK NAMS

Frisse salade in loempia deeg, met kip of tonijn, en peterseliesaus

EGG ROLLS

Diverse loempiaatjes

Fish Cakes

Viskoekjes

 

SALADS

YAM NUEU

Gerecht met komkommer, Thaise paddestoelen, verse munt en rundvlees

YAM TAHOE

Fris gerecht met komkommer, Thaise paddestoelen, wortel en tahoe

 

SOUPS

TOM YAM KAI

Gerecht met noodles en limoen en kip met thaise kruiden

TOM KHA KAI

Gerecht met noodles, limoen en kokosmelk en kip

TOM YAM KOENG

Gerecht met garnalen, noodles, limoen en Thaise kruiden

 

NOODLES

PHAT THAI

Thaise noodles met kip, rund of varkensvlees met ei, wortel en Thaise kruiden

PHAT THAI KOENG

Thaise noodles met garnalen, taugé, bosui, ei, wortel en Thaise kruiden

 

CURRYS EN RIJSTGERECHTEN

KAO PHAT

Thaise gebakken rijst met kip, rund of varkensvlees, ei, verse groenten en Thaise kruiden

KAI PAD MET MAMONG

Thaise schotel met kip en cashewnoten en rozijnen

KAO PHAT KOENG

Thais rijstgerecht met garnalen, kool, ei, verse groenten en Thaise kruiden

KENG KIOUW WAAN KAI

Groene curry met kip in cocosmelk, bamboescheuten, kouseband, kool en citroenblad

KOENG PHAT KRATIAM PHRIK THAI

Grote gebakken garnalen met koriander, bosui en diverse Thaise kruiden

KENG PANENG KAI

Rode curry met kip in cocosmelk, citroenblad en Thaise basilicum

MOE PANENG SAPAROT

Paneng curry met gebakken varkensvlees

PAD KRAPOUW NUE

Rode curry met rundvlees, aubergine en kouseband en thaise kruiden

 

DESSERTS

SANKAYA

Een typisch Thais cocos-custard dessert

STICKY RICE

Thaise zoete kleefrijst met diverse toppings

SALIM THAI

toetje van jasmijn in kokosmelk

WHOEN KHA TI

toetje van kokosmelk en draad van maagd